Radio Bergeijk

Suffe jingles, interviews over non-items en de persoonlijke problemen van de presentatoren. En vergeet ook de knullige techniek van Tedje van Lieshout niet. Dat is Radio Bergeijk, het radiostation voor Bergeijk, gepresenteerd door ankerman Toon Spoorenberg en zijn beste kennis Peer van Eersel.

luister

Radio Bergeijk was een humoristisch programma dat van 2001 tot 2007 dagelijks uitgezonden werd op Radio 1. Het programma ging over een fictief radiostation en werd grotendeeld geïmproviseerd door Pieter Bouwman en George van Houts. In een kwartier bespraken ze als lokale radiomakers Toon en Peer dagelijks alles wat er in de gemeente speelde.

Alle afleveringen van Radio Bergeijk zijn hiernaast terug te luisteren per seizoen.

kijk

toewijding in beeld

Een filmploeg over de radiovloer! Ze moesten even aan de gedachte wennen, de presentatoren van Radio Bergeijk. En het heeft even geduurd voordat Toon Spoorenberg en Peer van Eersel konden instemmen met die druktemakerij in hun zo vertrouwde en overzichtelijke radiobestaan. Bekijk de docusoap over Radio Bergeijk.

lees

gidsinterview

De VPRO Gids ging in 2001 op bezoek bij de twee presentatoren van Radio Bergeijk en ontdekte dat de Bergeijkenaar ‘open, eerlijk en hulpvaardig’ is.

afleveringen