Aanstaande zondag 19 september gaat Kees weer met zijn Reaction-busje de markt op. En je kunt erbij zijn.

De aanmeldingen voor de Reaction blijven binnenstromen, en dat is goed nieuws. Omdat zoveel ‘Reactions’ niet overal naartoe kunnen, wordt er voor alle filialen en belangstellenden een bijeenkomst georganiseerd. Deze eerste bijeenkomst vindt plaats aanstaande zondag 19 september om 15.00 uur bij het Reaction-filiaal ‘de Groene Afslag’ in Laren.

De Groene Afslag is een bijzondere plek. Het is een oud kazerneterrein aan de Bussumerheide, omgedoopt tot de dorpspomp voor veranderaars. Op deze zondag vindt voorafgaand aan de bijeenkomst een biologische markt plaats.

Bijeenkomst

Reaction op De Groene Afslag, 5 september 2021

Reaction op De Groene Afslag, 5 september 2021

Op deze manier kunnen de nieuwe filiaalhouders worden gefilmd en kunnen ze elkaar ontmoeten om een netwerk op te bouwen. Ook kan Kees daar vragen beantwoorden.

Voor de bijeenkomst zijn mensen uitgenodigd die iets gaan vertellen over het organiseren van de keten. Suggesties en vragen zijn ook zeer welkom. Ook moet op deze dag de eerste stap worden gezet naar het formaliseren van de beweging. Dat zal gebeuren in de vorm van een ‘stichting in oprichting’.

Kortom, dit bijzondere moment wil je niet missen. Meld je op tijd aan om erbij te zijn.

Aanmelden

I.v.m. COVID-19 hebben we een beperkt aantal plekken. Meld je vóór zaterdag aan via deze link


Het is ook mogelijk om zelf deel te nemen aan de biologische markt. Meld je dan aan via deze link.