In de tiendelige webserie Sekszusjes TV bespreken de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden.

Kijk hier alle aflevering of op het YouTubekanaal van NPO 3.

In de tweede reeks bespreken ze weer met het schaamrood op de kaken hun meest intieme ervaringen, twijfels en onzekerheden over seks. Met nieuw creatief knutselwerk, aseksuele Willem én zelfgemaakte liedjes.

Het nieuwe seizoen trapt af met een aflevering over de piemel. Hoe kun je seks hebben met een te grote of te kleine? Wat als je je schaamt voor een slappe piemel in bed of dat je te snel klaarkomt? In de aflevering over anale seks bespreken Krista en Marcelle hun ervaringen hiermee; waarom vindt het ene zusje het wel lekker en de ander niet? En zijn er tips om het zo goed mogelijk te doen? Ook onderzoeken de zusjes wat ze van hun eigen schaamhaar vinden. Waarom voelen ze de druk om zich kaal te scheren?

En waarom schamen de zusjes zich zo voor het feit dat ze masturberen? Is dat niet zonde? En in 2020 kan een gesprek over sexual consent niet ontbreken: hoe kun je aanvoelen en aangeven dat je iets wel of niet wil? En hoe maak je het uitspreken van consent nog een beetje sexy?

over de makers

Sekszusjes TV is bedacht, geknutseld en gemaakt door Krista Arriëns, Marcelle Arriëns en Marcel van der Velde. Ze zijn feilloos op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en zijn creatieve makers. Krista was eerder te zien in RamBam, voor Marcelle is Sekszusjes TV haar eerste programma. Marcel van der Velde, het derde creatieve brein in dit driemanschap, regisseert al jaren verschillende NPO-programma’s, zoals Volle Zalen en Opium TV

Sekszusjes TV ging over tafel tijdens het juryberaad voor de Zilveren Nipkowschijf, ontving de Hashtag Award voor Beste New Creator en de Sekszusjes werden door de Volkskrant uitgeroepen tot mediatalenten van 2020.

Sekszusjes TV is bedacht, geknutseld en gemaakt door:
Krista Arriëns
Marcelle Arriëns
Marcel van der Velde

Met medewerking van Willem Wits

Eindredactie: Ruby Deelen
Productie: Rens Mevissen
Audiomix: Hens Zimmerman

En de onbegrensde ondersteuning van:
Eva Steenhuizen
Jasmijn de Haan
Sven Peetoom
Carmen Staneke
Jim Schulpen
Evelien de Vries
Marlijn Aarts

(Muziek: Kenji Minogue - NomNom)