Sekszusjes TV

Een openhartig gesprek over vagina's, zelfbevrediging en hoe hard je moet kreunen. In de vijfdelige webserie Sekszusjes TV bespreken de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden. Ze delen hun diepste geheimen, die zelfs de zusjes niet van elkaar weten. Zonder reserves, taboes of stoere taal.

elke vrijdag op het YouTubekanaal van NPO 3

aflevering 2: au schatje!

Marcelle heeft tijdens de seks nog nooit aangegeven wanneer ze iets niet lekker vindt. Daar moet verandering in komen. De Sekszusjes gaan de straat op met een omgebouwd Nijntje-apparaat dat verschillende reacties laat horen: zeg je direct wat je partner verkeerd doet, of zeg je helemaal niets? Of verpak je het in een geile opmerking? Voor sommigen is het makkelijk om feedback te geven tijdens seks, voor anderen een complete sfeerverpester.

Aseksuele Willem vertelt een anekdote van hoe hij (lang geleden) heeft leren beffen, en Krista en Marcelle winnen advies in bij een basketbalteam hoe zij omgaan met feedback. Marcelle voegt de daad bij het woord en geeft verslag van de eerste keer dat ze probeert feedback te geven tijdens het vrijen. En als dat niet lukt, dan heeft Krista nog altijd een vingerpoppetje om het gesprek op gang te krijgen.

alle afleveringen

over Sekszusjes TV

Krista (l) en Marcelle (r) gaan de straat op met zelfgekleide vagina's

Krista (l) en Marcelle (r) gaan de straat op met zelfgekleide vagina's

Vanuit hun zelfgeknutselde decor voeren Krista en Marcelle openhartige en eerlijke gesprekken over seksualiteit, altijd gebaseerd op hun persoonlijke nieuwsgierigheid of gêne. Zo durft Marcelle haar date niet duidelijk te maken dat ze hem erg vingervlug vindt. Krista wil geen seks met het licht aan, omdat ze onzeker is over hoe haar vagina eruitziet en praat hier niet makkelijk over.

De twee gaan ook de straat op om de mening van anderen te peilen: welk van deze (zelfgekleide) vagina's vind je het mooist? Dit gesprek vinden ze vooral nú broodnodig. Krista en Marcelle: 'We hebben zelf ondervonden hoe het is als een groot deel van je voorlichting wordt gevormd door porno of door wat je hoort op straat. We hebben dit programma bedacht omdat we zelf het gesprek als tiener vaak gemist hebben.'

In de vijf afleveringen behandelen de zussen beeldvorming over de vagina, sperma slikken, feedback geven, misverstandjes en zelfbevrediging. Elke vrijdag om 15.00 uur verschijnt een nieuwe aflevering op het YouTubekanaal van NPO 3.

over de makers

Marcelle (coach/actrice) en Krista (presentator/tv-maker), zijn feilloos op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en zijn creatieve makers. Krista is bekend van het televisieprogramma RamBam en heeft ook voor Opium TV van AVROTROS gewerkt. Sekszusjes TV is de eerste webserie van Marcelle. Regie is in handen van Marcel van der Velde, regisseur van onder andere Volle Zalen en Opium TV.

#sekszusjes

Sekszusjes TV is bedacht, geknutseld en gemaakt door:
Krista Arriëns
Marcelle Arriëns
Marcel van der Velde

Met medewerking van Willem Wits.

Eindredactie: Ruby Deelen
Productie: Rens Mevissen
Audiomix: Hens Zimmerman.

En de onbegrensde ondersteuning van:
Eva Steenhuizen
Jasmijn de Haan
Sven Peetoom
Carmen Staneke

(Muziek: Kenji Minogue - NomNom)