Krista (l) en Marcelle (r) gaan de straat op met zelfgekleide vagina's

Krista (l) en Marcelle (r) gaan de straat op met zelfgekleide vagina's

Vanuit hun zelfgeknutselde decor voeren Krista en Marcelle openhartige en eerlijke gesprekken over seksualiteit, altijd gebaseerd op hun persoonlijke nieuwsgierigheid of gêne. Zo durft Marcelle haar date niet duidelijk te maken dat ze hem erg vingervlug vindt. Krista wil geen seks met het licht aan, omdat ze onzeker is over hoe haar vagina eruitziet en praat hier niet makkelijk over.

De twee gaan ook de straat op om de mening van anderen te peilen: welk van deze (zelfgekleide) vagina's vind je het mooist? Dit gesprek vinden ze vooral nú broodnodig. Krista en Marcelle: 'We hebben zelf ondervonden hoe het is als een groot deel van je voorlichting wordt gevormd door porno of door wat je hoort op straat. We hebben dit programma bedacht omdat we zelf het gesprek als tiener vaak gemist hebben.'

In de vijf afleveringen behandelen de zussen beeldvorming over de vagina, sperma slikken, feedback geven, misverstandjes en zelfbevrediging. Alle afleveringen vind je ook op het YouTubekanaal van NPO 3.

over de makers

Marcelle (coach/actrice) en Krista (presentator/tv-maker), zijn feilloos op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en zijn creatieve makers. Krista is bekend van het televisieprogramma RamBam en heeft ook voor Opium TV van AVROTROS gewerkt. Sekszusjes TV is de eerste webserie van Marcelle. Regie is in handen van Marcel van der Velde, regisseur van onder andere Volle Zalen en Opium TV.

#sekszusjes

alle afleveringen

extra's met de Sekszusjes

Sekszusjes TV is bedacht, geknutseld en gemaakt door:
Krista Arriëns
Marcelle Arriëns
Marcel van der Velde

Met medewerking van Willem Wits.

Eindredactie: Ruby Deelen
Productie: Rens Mevissen
Audiomix: Hens Zimmerman

En de onbegrensde ondersteuning van:
Eva Steenhuizen
Jasmijn de Haan
Sven Peetoom
Carmen Staneke

(Muziek: Kenji Minogue - NomNom)