De Sneekweek staat gelijk aan zeilen, zuipen en seksen. Hoewel dat dit jaar niet doorgaat gaan de Sekszusjes toch Friesland in met de vraag: Is dizze nije dei in bytsje in geile dei? (Is deze nieuwe dag een beetje een geile dag?)

Op het water spreken Krista en Marcelle jongeren voor wie de zomer rustiger is, maar niet minder gezellig. De zussen varen ook mee met een hechte vriendengroep, die onderling alles bespreken op het gebied van seks. Van blauwtjes lopen tot blauwe plekken. Maar zijn de jongens ook even open als de meiden? 

Een van de vriendinnen is al anderhalf jaar met één jongen bezig. Gewoon voor de gezelligheid, want een relatie wordt het niet. Dat brengt namelijk te veel verplichtingen met zich mee. En met de vriendengroep valt er deze zomer nog genoeg te beleven.

De zomer van de Sekszusjes is bedacht, geknutseld en gemaakt door: Krista Arriëns, Marcelle Arriëns en Marcel van der Velde.

Zusjes Marcelle en Krista zijn feilloos op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en zijn creatieve makers. Regisseur Marcel van der Velde is het derde brein in dit driemanschap.

Eindredactie: Ruby Deelen
Productie: Rens Mevissen
Productie-assistent: Carmen Staneke
Redactie: Fatima Warsame, Yaël van der Schelde, Ruby Deelen
 
GeluidDickenson Eekman, Matthijs Klijn
Audiomix: Hens Zimmerman