Seks is leuk, maar soms ook kut. De zusjes vragen op straat of mensen rotsituaties tijdens de seks hebben meegemaakt en iedereen weet er wel eentje. Krista en Marcelle kleien allebei een seksuele ervaring na die ze achteraf niet leuk vonden.

Ze hebben het over situaties die ze zijn vergeten, of die ze hebben weggelachen.  Waarom durfden ze op dat moment niet aan te geven dat ze het niet wilden? Hoe kan je dat aanvoelen en duidelijk maken aan de ander? Hoe maak je het uitspreken van consent nog een beetje sexy?

Soms is het heel helder wie er goed en fout zit, maar soms is dat ook een stuk vager. Hoe zit het in situaties waarbij alcohol in het spel is en je te dronken bent om nog aan te geven wat je wil? Wie is dan verantwoordelijk als je de volgende dag spijt hebt? Ze spreken in hun jacuzzi twee jongens die hier verschillend over denken.

Sekszusjes TV is bedacht, geknutseld en gemaakt door: Krista Arriëns, Marcelle Arriëns en Marcel van der Velde. 

Zusjes Marcelle en Krista zijn feilloos op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en zijn creatieve makers. Regisseur Marcel van der Velde is het derde brein in dit driemanschap. Willem Wits, ook wel bekend als Aseksuele Willem, schrijft en zingt ook mee in de liedjes.

Eindredactie: Ruby Deelen
Productie: Rens Mevissen
Productie-assistent: Carmen Staneke
Redactie: Annefleur Schipper
Audiomix: Hens Zimmerman  

Met dank aan: Glodi, Victor, Ellen Laan, Café Bruxelles Breda, Frank Nanninga

Muziek: Kenji Minogue - NomNom​​​​​​​