De zusjes maken met klei na wat ze in bed weleens in hun kont hebben gehad. Krista houdt van anale seks, maar Marcelle snapt daar niks van. Ze heeft het gevoel dat iedereen het doet, mist ze dan iets? Wat vindt Krista er lekker aan en doet het bij haar dan géén pijn? En is Krista niet bang dat er misschien poep uitkomt als je seks hebt in je andere holletje?

Krista en Marcelle bezoeken de spoedeisende hulp afdeling waar Dokter Steef vertelt wat voor objecten hij soms in de anus aantreft. Ook delen twee experts hun tips en tricks om anale seks zo goed en schoon mogelijk te doen. En ze nodigen drie jongens uit in hun jacuzzi om het eens te hebben over wat er nou zo lekker of juist vies is aan kontseks.

Sekszusjes TV is bedacht, geknutseld en gemaakt door: Krista Arriëns, Marcelle Arriëns en Marcel van der Velde. 

Zusjes Marcelle en Krista zijn feilloos op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en zijn creatieve makers. Regisseur Marcel van der Velde is het derde brein in dit driemanschap. Willem Wits, ook wel bekend als Aseksuele Willem, schrijft en zingt ook mee in de liedjes.

Eindredactie: Ruby Deelen
Productie: Rens Mevissen
Productie-assistent: Carmen Staneke
Redactie: Annefleur Schipper
Audiomix: Hens Zimmerman  

Met dank aan: Steef, St. Antonius Ziekenhuis, Arjan, Wouter, SOAAIDS NL, Ingereau, Japheth, Glodi, Frank Nanninga, Pippa

Muziek: Kenji Minogue - NomNom