De Sekszusjes zijn in hun bus het hele land doorkruist, maar soms vind je de mooiste verhalen gewoon om de hoek. Dat blijkt maar weer in Amsterdam-Zuidoost.

Krista en Marcelle hebben voor deze aflevering hun bbq tevoorschijn gehaald aan de Gaasperplas. Ze crashen een klein Surinaams feestje, serveren wat balletjes en worstjes en raken vooral flink aan de praat. Ze horen dat hier best wat geflirt wordt, maar dat de jongeren niet zomaar met iemand het bed in duiken. School staat namelijk voorop, en de liefde mag dit niet in de weg zitten. 

Het kleine Surinaamse feestje wordt voorgezet in de karaokebar. Echt spectaculair is de karaoke niet, maar de verhalen zijn dat wel. Twee meiden vertellen over hun ervaring met foute jongens en jong zwanger raken, en vooral hoe het allemaal goed is gekomen. 

De zomer van de Sekszusjes is bedacht, geknutseld en gemaakt door: Krista Arriëns, Marcelle Arriëns en Marcel van der Velde.

Zusjes Marcelle en Krista zijn feilloos op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en zijn creatieve makers. Regisseur Marcel van der Velde is het derde brein in dit driemanschap.

Eindredactie: Ruby Deelen
Productie: Rens Mevissen & Martijn Bakker
Productie-assistent: Patou ten Cate
Redactie: Yaël van der Schelde
Geluid: Linne Beck
Audiomix: Joost Oskamp