Dag 10 - Gratis koffie voor Nicolaas en 171 likes voor mama

Tim begint de dag met een vlog om de kijker te vertellen dat hij brak is. Nicolaas roept dat hij koffie wil, maar die blijkt op. Dankzij kijker Tom wordt er een ontbijt inclusief dampend bakje koffie bezorgd.

Wanneer Nicolaas Tim later tegenkomt, vraagt hij of Tim de vorige avond gezoend heeft. Dit was niet op de stream te zien, maar kijkers hadden het gehoord en Nicolaas kreeg er een bericht over. Tim: "ook hallo, ramptoerist!"

Dan wordt Nicolaas opgehaald door zijn moeder. Ze hebben het in de auto over hoe het met Nicolaas gaat. Het valt zijn moeder op dat hij zoveel energie heeft en ze vindt het leuk om de hele dag haar kind te kunnen zien, al is het maar op de stream. Ze is tot dusver nog niet geschrokken van het gedrag van haar zoon, behalve dat hij soms zonder jas naar buiten gaat.

Ze hebben het ook over wanneer je nu echt jezelf bent. De moeder van Nicolaas heeft hier een interessante filosofie over: "Je bent altijd jezelf, ook als je online anders doet. Je hebt toch geen rol ingestudeerd? Men kan dus nooit tegen iemand zeggen dat hij of zij niet zichzelf is."

Later krijgt de moeder van Nicolaas allemaal Whatsappjes dat ze op de stream te zien is. Nicolaas vertelt trots dat ze met een post, waar z'n moeder in zit, al 171 likes hebben gehad. Dat zijn de meeste likes ooit, want haar persoonlijke record is 30 likes. Iets voor vijf uur start ze 'Koken met Connie', waarin ze bloemkool uit de oven gaat klaarmaken.

Ondertussen is Tim met vriend David aan het bellen over Valtifest. Ze gaan er morgen naartoe, maar niemand wil met Tim mee. Iedereen is bang voor de camera en censureert zichzelf uit de stream. Tim zegt grappend tegen David dat hij het hypocriet vindt, maar ook David wil eigenlijk niet mee naar de after. Hij heeft gehoord dat de stream de hele nacht op NPO3 te zien is. Tim gaat zijn baard scheren.

's Avonds zijn Tim en Nicolaas te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night. Tim komt bijna te laat en kan niet met een smoes aankomen; Humberto zag namelijk dat hij gewoon nog stond te douchen. Vlak voordat het gesprek met Tim en Nicolaas begint, gooit Tim zijn biertje omver. De rest van het gesprek verloopt wel soepel. Op de vraag wat ze als eerste willen na dit experiment antwoorden zowel Tim als Nicolaas: 'Seks'. 

advertentie