Dag 14 - Tim en Nicolaas ontmoeten superfan Matijn.

Zowel Tim als Nicolaas kan niet wachten tot de camera's uitgaan. Ze zijn op.

Tim wordt wakker in bed bij Winfried en neemt sliptong als ontbijt buiten de deur. Nicolaas gaat naar zijn psycholoog. Hij vertelt over zijn schaamte van zaterdag. Hij was stoned te zien in de stream, en uitgerekend die nacht werd de stream live doorgezet naar NPO3. De psycholoog zegt: "Schaamte is jezelf bekijken door de ogen van anderen." 

In de middag gaan de jongens op bezoek bij Matijn, fan in hart en nieren. Matijn zegt dat hij de situatie een beetje ongemakkelijk vindt omdat hij veel weet van Tim en Nicolaas, maar zij weten niks van hem. Hij geeft aan dat hij zoveel naar Super Stream Me kijkt omdat hij het al vanaf het begin volgt. "Het is een beetje vergelijkbaar met Goede Tijden Slechte Tijden", zegt hij. "En jullie zijn twee hippe homo's werkend in de media. Wat de Cosby Show is voor zwarte mensen." 
Hij vindt echter niet alles leuk om te kijken. Hij kijkt bijvoorbeeld niet als ze gaan douchen of naar de WC gaan. Later komt Nicolaas erachter dat het Matijn was die de blote billen van Nicolaas als achtergrond op zijn computer gebruikte.

In de taxi terug naar huis doen de jongens een hazenslaapje. Ze zijn doodop. 

Nicolaas voelt dat hij er middenin zit. Hij voelt zich opgesloten en gevangen. Hij had vandaag voor het eerst het gevoel dat hij de camera in de gracht wilde gooien. Tim komt bij hem staan en zegt: "Ik blow normaal nooit zoveel." 
Nicolaas: "Ik game normaal nooit zoveel."

Tim ligt te chillen op bed. Hij belt de bank om een nieuwe bankpas aan te vragen en geeft al zijn persoonsgegevens door. Hardop. 

Ze bestellen Thais eten en evalueren samen. Tim vraagt aan de kijkers: "Kunnen jullie het allemaal zien, klootzakken? Lijkenprikkers!" Nicolaas zegt: "Als we klaar zijn, komen we hier sterker uit." Tim geeft aan dat hij heel opstandig wordt. Hij kan niet wachten op het moment dat er niemand meer naar hem kijkt. 

advertentie