Super Stream Me: alles voor de likes

Bewapend met een camera streamen Tim den Besten (28) en Nicolaas Veul (31) vanaf 26 augustus bijna drie weken lang, 24 uur per dag hun dagelijks leven.

 We delen online steeds meer van ons leven, maar wat brengt dit ons? En waar gaat dit heen?

 We delen online steeds meer van ons leven, maar wat brengt dit ons? En waar gaat dit heen?

Na het succesvolle Oudtopia en Een man weet niet wat hij mist zijn VPRO-programmamakers Tim den Besten en Nicolaas Veul dit najaar terug met de documentaireserie Super Stream Me. Geïnspireerd door het boek The Circle van Dave Eggers onderzoeken Tim en Nicolaas de toekomst van sociale media door die vijf stappen vóór te zijn. Waar ze ook heen gaan, wie ze ook spreken en wat ze ook doen: jij als kijker kan op deze website alles volgen en live op hen reageren.

Wat zijn de emotionele gevolgen voor Tim en Nicolaas, wetende dat ze altijd worden bekeken en beoordeeld? Verandert hun leven in een grote status-update of gaan de jongens er aan ten onder dat niets meer privé is?
 
Super Stream Me bestaat uit twee delen: de stream die door iedereen live te volgen is vanaf 26 augustus en de vierdelige documentaireserie die in november op NPO 3 wordt uitgezonden.

En wat vindt de rest daarvan?

advertentie