Het huis van Suspicious Minds

Suspicious Minds speelt zich in zijn geheel af op één locatie: het huisfeest van Kate. Het huis heeft daarom een belangrijke rol in de serie. Van slaapkamer tot keuken, elke ruimte heeft zo zijn eigen karakter.

From scratch moest er een geloofwaardige villa-inrichting uit de grond worden gestampt. Een keukenblok werd aangerukt en iedere kamer kreeg een eigen identiteit.

De meisjeskamer van Kate ligt nog vol met poezie-albums en paardrijprijzen. Die van haar broertje heeft een ruimtevaart-thema met een raketlamp en de studeerkamer van hun vader staat vol met globes, telescopen en boeken over planeten.

Art-director Iris Jacobs heeft voor de inrichting veel gebruik gemaakt van spiegels en maskers om zo de onderliggende metafoor van de serie uit te beelden. Feestende twintigers die zich voordoen als een ander en heel hard tegen zichzelf aanlopen.

Wie goed oplet ziet Afrikaanse maskers in de masterbedroom van de ouders van Kate en dierenmaskers in de met-DJ-boot-omgebouwde-woonkamer-als-dansvloer.

advertentie