Pakhuis de Zwijger

In gesprek met de makers van VPRO Tegenlicht, andere kijkers en relevante gasten? Kom dan naar de Tegenlicht Meet Ups in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.

over Meet Ups in Pakhuis de Zwijger

In het najaar van 2013 startte Pakhuis de Zwijger in samenwerking met de VPRO een nieuwe programmareeks: de Tegenlicht Meet Ups. Deze avonden zijn gekoppeld aan de afleveringen van VPRO Tegenlicht. 

Meestal op woensdag, soms op dinsdag, wordt vanaf 20.00 uur nagepraat over de meest actuele aflevering van VPRO Tegenlicht. Onder leiding van moderator Bart Krull worden fragmenten uit de uitzending besproken met relevante gasten. Inspraak van het publiek wordt toegejuich en gewaardeerd. Toegang tot de Tegenlicht Meet Ups in Pakhuis de Zwijger is gratis en de avonden duren meestal tot circa 22.15 uur. Daarna kan doorgepraat worden in de bar. 

VPRO Tegenlicht is toekomstjournalistiek: een reeks informatieve programma's waarin nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap worden onderzocht. De week na de uitzending wordt er aan de hand van fragmenten, samen met de makers en andere relevante gasten binnen het thema, over de documentaire nagepraat.

De programmamakers experimenteren regelmatig met verschillende Tegenlicht Meet Up vormen passend bij het thema van de uitzending om het dialoog gedurende de avond te bevorderen. Hierbij is de inbreng van het publiek van groot belang.

Wil je in gesprek met de makers van VPRO Tegenlicht, andere kijkers en relevante gasten? Kom dan langs bij de Tegenlicht Meet Ups in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.

sociale media van Pakhuis de Zwijger

locatie