Den Bosch: Uitdagers & Aanpakkers

Den Bosch: Uitdagers & Aanpakkers

Genoeg gepraat: wat kan jij doen voor een betere wereld?

27 jun
Datum
27 juni 2017
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie
RUW, Den Bosch
Link
https://www.facebook.com/events/1317163741652433

documentaire

In de afgelopen jaren hebben steeds meer burgers zich op hun eigen wijze ingezet voor een betere straat, buurt en stad, of zelfs voor een betere wereld. Maar wat is er overgebleven van al die harde inzet in de afgelopen jaren? Waarin ligt de échte kracht van het bottom-up initiatief? Blijft het doel beperkt tot kleinschalige impact creëren op vele locaties of is er noodzaak aan verandering op grote schaal? Genoeg gepraat. Tijdens de laatste Meet Up van het seizoen komen we in actie met o.a. een aantal Uitdagers & Aanpakkers van VPRO Tegenlicht: wat kan jij doen voor een betere wereld?

programma

We grijpen deze Tegenlicht Meet Up aan om zichtbaar te maken welke mensen de wereld om zich heen uitdagen en problemen aanpakken met concrete oplossingen. Dat zijn er in Den Bosch een hoop! Zij laten zien dat iets anders kan, en moet. We nodigen in navolging van Tegenlicht uitdagers en aanpakkers uit om te tonen wat zij allemaal doen om onze wereld een beetje beter te maken. Denk aan de vele burgerinitiatieven de opkomst van sociaal ondernemers en al die bevlogen actievelingen die vechten voor een betere stad. We gaan op zoek naar een gezamenlijk beeld van onze toekomst.

GASTEN:
We nodigen alle uitdagers en aanpakkers die we kennen persoonlijk uit. We benaderen ze direct. Ken jij iemand die echt niet mag ontbreken? Check het even of we ze hebben uitgenodigd. Laat het ons meteen weten via info@ruwdenbosch.nl. Of, als je dat liever doet: nodig ze zelf uit. Dan laten we samen onze stad zien wat er allemaal wel niet gebeurt, want dat is veel!

PROGRAMMA DINSDAG 27 JUNI
19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Complete Tegenlicht aflevering Uitdagers & Aanpakkers wordt vertoond.
20.30 uur: start nabespreking: op zoek naar onze gezamenlijke drijfveer.
22.00 uur: napraten, drankjes.

 

 

locatie