Bergen op Zoom: Uitdagers en Aanpakkers

Bergen op Zoom: Uitdagers en Aanpakkers

Genoeg gepraat: wat kan jij doen voor een betere wereld?

08 jun
Datum
8 juni 2017
Tijd
19:30 - 22:30
Locatie
Podium Gebouw-T, Bergen op Zoom
Link
https://www.facebook.com/events/1893690007518863

documentaire

In de afgelopen jaren hebben steeds meer burgers zich op hun eigen wijze ingezet voor een betere straat, buurt en stad, of zelfs voor een betere wereld. Maar wat is er overgebleven van al die harde inzet in de afgelopen jaren? Waarin ligt de échte kracht van het bottom-up initiatief? Blijft het doel beperkt tot kleinschalige impact creëren op vele locaties of is er noodzaak aan verandering op grote schaal? Genoeg gepraat. Tijdens de laatste Meet Up van het seizoen komen we in actie met o.a. een aantal Uitdagers & Aanpakkers van VPRO Tegenlicht: wat kan jij doen voor een betere wereld?

programma

Stadspodium Bergen op Zoom

Donderdagavond 8 juni organiseren wij de pilot avond voor Stadspodium Bergen op Zoom. Vanuit het Shift to Green project is Stadspodium Bergen op Zoom ontstaan. Het podium voor de stad heeft als doel een podium te bieden voor initiatieven, bedrijven, voor jou en iedereen die het interesseert.

Het podium zet doordeweeks haar deuren open voor programmering die energie bundelt rondom ideeën, problemen en kansen voor de stad. In het weekend blijft het natuurlijk gewoon een poppodium.

Wat is het idee? Er is een podium voor de stad, ‘waar zou jij dit voor willen gebruiken?’

We zijn op zoek naar programmamakers die iets willen organiseren op duurzaam of sociaal maatschappelijk vlak. Denk aan Tegenlicht meetups, co creatie sessies, Pecha Kucha’s, pure food markets en ga zo maar door.

Wil je meedingen in de energie en interactie die ontstaat rondom prikkelende ideeën voor de stad en de kansen die dit biedt? Zorg er dan voor dat je er 8 juni bij bent!

locatie