Bergen op Zoom: Het rendement van geluk

Bergen op Zoom: Het rendement van geluk

Wat gebeurt er als werken en samenleven op andere waarden wordt gebaseerd dan op cijfermatig rendement en persoonlijk voordeel?

18 jan
Datum
18 januari 2018
Tijd
19:00 - 21:30
Locatie
Bibliotheek, Kortemeestaat (in t Vierkantje)
Link
Facebook event

Het rendement van geluk

Er is een revolutie gaande in het bedrijfsleven, waarbij niet de winst maar de maatschappelijke betekenis van de onderneming vooropstaat. De nieuwe betekenis-economie draait sinds de crisis in 2008 op ‘happy start-ups’ en het zaaien van geluk. Hoe kan een bedrijf dat veroorzaken en wat is daarvan weer het rendement?

programma

In een interactieve bijeenkomst willen wij van het Stadspodium samen met jullie kijken hoe het met ons vertrouwen is gesteld en wat we zelf kunnen doen.

Het programma van de avond is als volgt:
19:00 vertoning van de VPRO Tegenlicht uitzending
19:50 korte pauze
20:00 welkom en start interactief gedeelte
21:00 informeel samenzijn en napraten.

Het bekijken van de uitzending op de avond zelf is niet verplicht, maar we hopen wel dat je de uitzending onlangs hebt bekeken. Zorg ervoor dat je dan op tijd voor het welkomstwoord in de zaal bent zodat we op tijd kunnen beginnen.

De toegang is gratis. Voor de organisatie van de avond vinden we het fijn als je je vooraf wilt aanmelden via stadspodium.boz@gmail.com of meld jezelf bij dit Facebook-evenement op "aanwezig". Graag tot 16 november!

PS: Je kunt via deze link de uitzending ook alvast bekijken: https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2017-2018/kwestie-van-vertrouwen.html

locatie