Hilversum: 100 Event

Hilversum: 100 Event

Hoe kunnen we duurzaam ondernemen omvormen tot een duurzaam Nederland?

10 okt
Datum
10 oktober 2017
Tijd
15:30 - 19:00
Locatie
De stookplaats, Hilversum
Link
https://www.facebook.com/events/198621997346651

documentaire

De relatie tussen duurzaamheid en economie is de afgelopen 10 jaar in een ander daglicht komen te staan. Of het nou 'Cradle to Cradle', 'Circular Economy' of 'Blue Economy' wordt genoemd, de boodschap is helder: er is flink geld te verdienen met duurzaam ondernemen. Met als gevolg dat zelfs centrale banken en pensioenfondsen oproepen tot investeren in duurzaamheid; en steeds meer bedrijven en aandeelhouders de omslag naar duurzaam ondernemen en beleggen maken. Maar toch hebben veel grote bedrijven nog te kampen met verouderde denkmodellen, krijgt winst op de korte termijn prioriteit, en worstelen lokale initiatieven om hun impact op grotere schaal te doen gelden. Is bedrijvig Nederland écht duurzaam geworden, of is er slechts sprake van een dun laagje groen?

programma

10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid en organiseert Hilversum 100 in De Stookplaats haar eerste Hilversum 100 Event. Het event staat in het teken van het verduurzamen van Hilversum.

Op het Hilversum 100 Event maak je kennis met de deelnemers en initiatieven op het gebied van energiebesparing en duurzame energieproductie in Hilversum. Er is een meet-up met inspiratie uit Tegenlicht uitzendingen en lopende energieprojecten in Hilversum.

Aanmelden

Wil je er bij zijn? Stuur een e-mail met je naam, bedrijfsnaam en het aantal personen naar: ikbenerbij@hilversum100.nl.

locatie