Meet Up: Finale Matchmakers in migratie

Kom naar de speciale Tegenlicht Meet Up in Refugee Company voor de bekendmaking van dé Matchmaker in migratie.

11 dec
Datum
11 december 2019
Tijd
20:00 - 22:00
Locatie
Refugee Company, H.J.E. Wenckebachweg 48, Amsterdam
Link
Aanmelden

matchmakers in migratie

Welke pioniers slaan bruggen tussen migranten en werk? De afgelopen weken leerde Nederland ons kennen met pionierende Matchmakers in migratie. innovatieve ondernemers die de impasse doorbreken van enerzijds de krapte op de arbeidsmarkt en anderzijds de zoektocht van migranten naar werk. Op woensdag 11 december wordt dé Matchmakers in migratie gekozen door een vakkundige jury tijdens deze speciale VPRO Tegenlicht Meet Up.

Nog tot 9 december 12.00 uur kan er via vpro.nl/pioniers gestemd worden op de aangemelde pioniers. Hieruit komen vervolgens twee pioniers met de meeste stemmen. Tijdens de avond op 11 december zal een vakkundige jury ook nog drie andere pioniers bekend maken. Zij zullen vervolgens samen met de twee pioniers met de meeste stemmen hun idee in een elevator pitch presenteren. Ten slotte zal de jury uiteindelijk dé pionier van de avond kiezen.

De avond zal om 20.00 uur worden afgetrapt, maar de deuren openen om 19.30 uur. Na afloop is er nog tot 23.00 uur de gelegenheid om na te praten.

locatie