Nijmegen: Meet Up024

Nijmegen: Meet Up024

Iedere derde dinsdag van de maand in De Villa en FilmhuisO24

20 mrt
Datum
20 maart 2018
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie
Filmhuis 024, Nijmegen

Tegenlicht MeetUp024

Op elke 3e dinsdag van de maand kan iedereen om 19.30 uur in FilmhuisO24 de volledige uitzending bekijken en daarna gaan we in de Gouden Zaal van de Villa verder met discussie en debat over het thema van die avond. We nodigen daarbij ook interessante gastsprekers uit.

Tegenlicht Meet Up Nijmegen organiseert bijeenkomsten naar aanleiding van diverse uitzendingen van het VPRO programma Tegenlicht. Met als doel te inspireren, discussiëren en om te motiveren! Sociaal maatschappelijke thema’s worden door de kartrekkers van de Tegenlicht Meetup Nijmegen samen met de gasten & de sprekers verder uitgediept. Deze zijn stuk voor stuk bezig met veranderingen in de samenleving. Ieder vanuit zijn of haar eigen invalshoek. Het gezelschap bestaat uit Maarten Barckhof, Mona van Zelst en Johan Bulk.

Op de Meet Ups wordt aan het publiek de mogelijkheid geboden om van zich te laten horen, met het GOUDEN EI en de PRANGENDE VRAAG.

Het GOUDEN EI: Heb jij een geweldig, fantastisch, super idee en wil je deze verder uitwerken, delen, of testen binnen de groep gasten van Tegenlicht, benader de organisatie en zij bieden jou 5 minuten spreektijd om je pitch te doen.

De PRANGENDE VRAAG: Dit is bedoeld voor organisaties die spelen met verandervraagstukken. Leg een casus op tafel en laat de organisatie en de gasten zich erover buigen in de groepsdiscussie. Het is natuurlijk mooi als dit vraagstuk aansluit bij het thema van die avond. Heeft u een prangende vraag, neem dan tevoren contact op met de organisatie van VPRO Tegenlicht MeetUp024.

 

programma

Om 19.30 uur bekijken we de volledige uitzending in FilmhuisO24. Daarna is er discussie en debat met interessante gastsprekers in de Gouden Zaal van de Villa.

Toegang is gratis.

locatie