Tilburg: Uitdagers & Aanpakkers

Tilburg: Uitdagers & Aanpakkers

Genoeg gepraat: wat kan jij doen voor een betere wereld?

04 jul
Datum
4 juli 2017
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie
De Kennismakerij, Tilburg
Link
https://www.facebook.com/events/302433733549256/

documentaire

In de afgelopen jaren hebben steeds meer burgers zich op hun eigen wijze ingezet voor een betere straat, buurt en stad, of zelfs voor een betere wereld. Maar wat is er overgebleven van al die harde inzet in de afgelopen jaren? Waarin ligt de échte kracht van het bottom-up initiatief? Blijft het doel beperkt tot kleinschalige impact creëren op vele locaties of is er noodzaak aan verandering op grote schaal? Genoeg gepraat. Tijdens de laatste Meet Up van het seizoen komen we in actie met o.a. een aantal Uitdagers & Aanpakkers van VPRO Tegenlicht: wat kan jij doen voor een betere wereld?

programma

Uitdagers & aanpakkers zijn mensen die, los van instellingen en overheid, de wereld een zetje in de goede richting geven.

Ontmoet bij Tegenlicht Meet Up Tilburg jouw 'local heroes' - uitdagers & aanpakkers uit Tilburg en omgeving!

Regine Griep - Interculturele cateringservice: Broodje Aap & Linke Soep
Kim Tjoa - deeleconomie met HeelNederlandDeelt.nl
Anneke Kuijken - Hartedeeltjes 'Baden in Liefde'
René Róvekamp - De Zwerfafvalcoach

Transitie Nederland - voorheen Transition Towns Nederland is aanwezig om te vertellen over de wereldwijde beweging van uitdagers en aanpakkers, en de impact die dit kan hebben.

Wat zou jij willen aanpakken? Laat het ons weten via FB of via kennismakerij@bibliotheekmb.nl en misschien gaan we onder leiding van Transform Tilburg en Midpoint Center for Social Innovation interactief aan de slag met jouw uitdaging!

Gratis toegang, aanmelden via kennismakerij@bibliotheekmb.nl

locatie