Eindhoven

Eindhoven

In de lichtstad worden met regelmaat lokale Tegenlicht Meet Ups georganiseerd @ Singularityu Innovation Hub door een community van betrokken Eindhovenaren.

Drie jaar geleden werd op het voormalig Phillips-terrein, op Strijp-T, de eerste Tegenlicht Meet Up van Eindhoven georganiseerd, gefaciliteerd vanuit de Cooperatie Duurzaam Brabant. Inmiddels worden de Meet Ups met regelmaat aan de Torenallee georganiseerd. "In deze stad woont een grote groep mensen die gelooft dat er antwoorden zijn op de maatschappelijke uitdagingen van onze tijd."

Om onze ambities waar te maken willen wij onze organiserende community verder uitbouwen met denk-, creatie- en realisatiekracht.

De organisatie

Volgens de organisatoren komen deze antwoorden pas als er gezamenlijk nieuwe wegen worden ingeslagen. "Niet als eenzame avonturiers, maar als een groep van verbonden kantelaars die samen nadenken over een veranderende samenleving en daar een positieve invloed op uitoefenen". De Meet Ups initiatoren nodigen hun deelnemers dan ook uit om vanuit inspiratie en verbinding ook daadwerkelijk over te gaan tot concrete plannen.

locatie

advertentie