Nijmegen

Nijmegen

Meet Up024 is elke 3e dinsdag van de maand

Tegenlicht Meet Up Nijmegen organiseert bijeenkomsten naar aanleiding van diverse uitzendingen van het VPRO programma Tegenlicht. Met als doel te inspireren, discussiëren en om te motiveren!

Veranderingen in onze samenleving worden door VPRO Tegenlicht mooi in beeld gebracht. Sociaal maatschappelijke thema’s worden door de kartrekkers van de Tegenlicht Meetup Nijmegen samen met de gasten & de sprekers verder uitgediept.

De kartrekkers zijn allemaal stuk voor stuk bezig met veranderingen in de samenleving. Ieder vanuit zijn of haar eigen invalshoek. De kartrekkers zijn volop bezig met veranderingen in de samenleving. Ieder vanuit zijn of haar eigen invalshoek. Op dit moment zijn de kartrekkers Maarten Barckhof en Mona van Zelst.

Veranderingen werken het beste als ze van onderaf worden gestart.   

de organisatie

Per 1 februari 2018 gaan we nauwer samenwerken met restaurant en vergadercentrum De Villa en FilmhuisO42, beiden gelegen aan de Oranjesingel 42 in Nijmegen.

Op elke 3e dinsdag van de maand kan iedereen om 19.30 uur in FilmhuisO42 de volledige uitzending bekijken en daarna gaan we in de Gouden Zaal van de Villa verder met discussie en debat over het thema van die avond. We nodigen daarbij ook interessante gastsprekers uit.

Op de Meet Ups wordt aan het publiek de mogelijkheid geboden om van zich te laten horen, met een pitch van max. 5 minuten, die te maken heeft met het thema van die avond. Heb je dus een concreet idee, plan of businesscase die je wilt delen met ons publiek? Laat het ons weten en neem contact met ons op via onze FB-pagina: https://www.facebook.com/TegenlichtMeetUpNijmegen/

Toegang is gratis

locatie

advertentie