Nijmegen

Nijmegen

Elke eerste dinsdag van de maand vinden er in DROOMvilla LUX in Nijmegen Tegenlicht Meet Ups plaats.

Tegenlicht Meet Up Nijmegen organiseert bijeenkomsten naar aanleiding van diverse uitzendingen van het VPRO programma Tegenlicht. Met als doel te inspireren, discussiëren en om te motiveren!

Veranderingen in onze samenleving worden door VPRO Tegenlicht mooi in beeld gebracht. Sociaal maatschappelijke thema’s worden door de kartrekkers van de Tegenlicht Meetup Nijmegen samen met de gasten & de sprekers verder uitgediept.

De kartrekkers zijn allemaal stuk voor stuk bezig met veranderingen in de samenleving. Ieder vanuit zijn of haar eigen invalshoek. Het gezelschap bestaat uit Mona van Zelst, Maarten Barckhof, Remko Klumpes, Bertiene Janssen, Eelke Pijl, Heleen Tiessen, Louis Goulmy en Natasja Rutten.

Veranderingen werken het beste als ze van onderaf worden gestart.   

de organisatie

Op de Meet Ups wordt aan het publiek de mogelijkheid geboden om van zich te laten horen, met de GOUDEN EI en de PRANGENDE VRAAG.

Het GOUDEN EI: Heb jij een geweldig, fantastisch, super idee en wil je deze verder uitwerken, delen, of testen binnen de groep gasten van Tegenlicht, benader de organisatie en zij bieden jou voorafgaand aan de Meet Up 5 minuten spreektijd om je pitch te doen.

De PRANGENDE VRAAG: Dit is bedoeld voor organisaties die spelen met verandervraagstukken. Leg een casus op tafel en laat de organisatie en de gasten erover buigen in de groepsdiscussie. Het is natuurlijk mooi als dit vraagstuk aansluit bij het thema van die avond.

locatie