Zeeland

Zeeland

Samen met Stichting Switch, Zeeuwse Milieufederatie en University College Roosevelt organiseert ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland sinds 2015 maandelijks de Tegenlicht Meet Ups van Zeeland.

De organisatoren kiezen onderwerpen die belangrijk zijn voor Zeeland en zoeken dan naar de plek waar het onderwerp het beste tot zijn recht komt. Ook wordt er per keer gekeken welke opzet het beste past. Zijn de aanwezigen de experts, of is er iemand die bijzonder veel over het onderwerp weet en een korte pitch kan verzorgen? Het moet altijd om het gesprek met de aanwezigen gaan. Dat iedereen die enthousiast is over de uitzending mee kan praten.

Met de toevoeging 'Zeeland' willen wel aangeven dat het om een provinciale aangelegenheid gaat: Het mag geen Middelburgs iets worden.

Dick van den Bout

De lokale Tegenlicht Meet Ups moeten altijd om het gesprek met de aanwezigen gaan. "Dat iedereen die enthousiast is over de uitzending mee kan praten onder begeleideing van onze moderatoren." Uniek voor de Tegenlicht Meet Up Zeeland is hun huiscartoonist die gedurende elke Tegenlicht Meet Up een impressie cartoon van de avond maakt.

locatie

advertentie