In de laatste aflevering van Tims ^ Tent: maar dan in een bungalow met sterren komt D66-fractievoorzitter Rob Jetten langs in Tims bungalow. Hoe kijkt hij terug op zijn coming out en wat heeft hij geleerd van het Robot-incident?

Rob voelt zich als zeventienjarige scholier geroepen de politiek in te gaan na de moord op Theo van Gogh. Inmiddels heeft hij een indrukwekkende politieke carrière opgebouwd. Samen met Tim kijkt hij terug op zijn eerste maanden als fractievoorzitter, inclusief het Robot-incident vlak nadat hij het stokje overnam van Alexander Pechtold. Wat vond hij daar zelf van? En hoe zwaar is het leven als fractievoorzitter?  

Tijdens een ontspannen potje jeu de boules vertelt Rob over zijn coming out en de zorgen die hij had over hoe dat nieuws zou vallen in de rooms-katholieke gemeenschap waar hij vandaan komt. En verklapt hij op welke wel heel bijzondere manier hij zijn huidige vriend heeft ontmoet.

Onder het genot van een glaasje limoncello mijmeren Rob en Tim over de toekomst. Als het aan Rob Jetten ligt, krijgt Nederland wellicht eerst eens een vrouwelijke premier maar is het toch zeker ook hoog tijd voor de eerste gay premier; hij gaat ervoor.