In de derde aflevering van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren komt zangeres Roxeanne Hazes langs met haar hondje Dusty. Hoe ziet Roxeanne, die 'haar halve jeugd' op de Rotterdamse camping van haar opa en oma doorbracht, haar leven in de spotlights? En wat zou ze haar vader die in 2004 overleed onder het genot van een biertje willen vertellen?

Roxeanne’s kinderjaren waren, los van de zomers op de camping, niet helemaal onbezorgd. Haar achternaam was een lust én een last. Het hele gezin stond altijd in de spotlights en Roxeanne werd gepest op school omdat haar vader, volkszanger André Hazes, een ander leven had dan de meeste vaders. Toen hij overleed was Roxeanne pas elf jaar oud en stond haar leven volledig op zijn kop. Welke invloed heeft een pubertijd in de spotlights en zonder vader op Roxeanne gehad?

In een openhartig gesprek waarin ze en passant haar schildertalent aan de dag legt, vertelt Roxeanne dat ze in een volgend leven graag eens een biertje met haar vader zou drinken om bij te praten over alles wat er sinds zijn overlijden is gebeurd. Want inmiddels is ze niet alleen een succesvolle zangeres met een eigen geluid en twee albums op haar naam, ze is ook dolgelukkig in de liefde en sinds vorig jaar zomer moeder van zoon Fender. Hoe ziet Roxeanne zichzelf over twintig jaar? Staat ze dan nog steeds voor volle zalen of leidt ze dan een heel ander leven?