Toren C

Slechter kun je de week niet beginnen. Margôt Ros en Maike Meijer kruipen in de huid van zo'n 40 verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel van acht verdiepingen, tot de nok toe gevuld met aan deliria grenzende situaties.

Naast de bekende typetjes, waaronder de portiers, de pubermeisjes en Juffrouw Tiny & Ankie van het bedrijfsrestaurant, zijn ook nieuwe karakters te bewonderen. Na eerdere gastrollen van Humberto Tan, Peter R. de Vries en Ronald de Boer, maken in de nieuwe afleveringen onder andere Wibi Soerjadi en mr. Frank Visser hun opwachting.

Het zevende seizoen zie je vanaf zondag 5 januari 2020 op NPO 3.

wedstrijd: heb jij de Toren C Factor?

Toren C heeft voor het nieuwe seizoen een ware online talentenjacht georganiseerd. Onder de titel Toren C Factor konden fans meedoen en kans maken op een rol in het nieuwe seizoen van Toren C.

De jury van de Toren C Factor, dat zijn de portiers, werd overspoeld met prachtige en grappige inzendingen! Daar moesten ze dus even goed voor gaan zitten en dat hebben ze gedaan. De top vijf is bekend! Kijk hier de inzendingen en het commentaar van de jury.

afleveringen