Met acht gloednieuwe afleveringen is 5 januari niet alleen het nieuwe maar ook állerlaatste seizoen van Toren C van start gegaan. Na vijftien jaar zijn Maike Meijer en Margôt Ros toe aan vernieuwing, frisse ideeën en nieuwe uitdagingen.

In 2020 gaan ze zich vooral focussen op hun persoonlijke projecten. Zo komen ze beiden met een boek. Daarna gaan ze vol energie met nieuwe ideeën aan de slag voor de VPRO! Alle seizoenen van Toren C blijven natuurlijk online en op NPO Start te zien. Inclusief dit nieuwe seizoen, dat t/m 23 februari elke zondag nog te zien is op NPO 3. 

Hoofdredacteur Anouk Kamminga: ‘Een moedige keuze, het is gemakkelijker om in je comfortzone te blijven en hetzelfde te blijven doen. We zullen iconische typetjes als de pubermeisjes, Els, de portiers, juffrouw Tiny en Ankie missen. Tegelijkertijd staat de VPRO ook voor vernieuwing. We kijken ernaar uit om met Maike en Margôt nieuwe programma’s te ontwikkelen.’

Toren C is nu elke zondag te zien op NPO3 en blijft daarna online en op NPO Start terug te kijken voor de fans. 

wist je dat...

  • er een Franse versie is van Toren C? Kijk hier een aflevering van WorkinGirls. 
  • Toren C drie prijzen heeft gewonnen? De Lira Scenarioprijs, Seoul Drama Award voor beste actrice en Beeld en Geluid Award 2010 voor het beste amusementsprogramma.
  • Toren C een eigen YouTubekanaal heeft?