In de zwartkomische serie TreurTeeVee worstelen de inwoners van de stad Yolandia met de grote thema's van het leven. De serie is een mix van sketch en drama, absurdisme en romantiek, bittere ernst en flauwekul. TreurTeeVee begon als webserie op vpro.nl en werd in 2015 de publieksfavoriet in de 3LAB tv-week.

Naast terugkerende personages, zoals de kettingrokende labiele psychotherapeut Yolanda, de perverse burgerman Uusbief en de egocentrische succespresentator Frederik Kaak, maken we ook kennis met nieuwe inwoners van Yolandia. Zo is daar Kalle (Jan-Paul Buijs) een jongeman met tergend veel liefdesverdriet die zijn ex voor de rechter wil slepen. Het doodnormale tienermeisje Winnie (Ellen Parren) dat vurig hoopt een superster te worden maar niet genoeg talent bezit. Jan de Beer (Peter van Rooijen) een oerconservatieve man in een hypermoderne wereld. En slager Margje (Ellen Parren) die doodsbang is voor Het Niets. 

Bijrollen zijn weggelegd voor o.a. Jacob Derwig, Maria Kraakman, Vincent van der Valk, Ria Eimers, Eelco Smits, Yara Alink en Thomas Spijkerman.

leer de personages uit TreurTeeVee kennen

lees: updates bij het tweede seizoen