Wat is Wetenschap havermoutpap?

Een eclectische potpourri van interessante wetenswaardigheden

Na het zien van dit vrolijke en luchtige vierluik zult u net wat gemakkelijker door het leven gaan. Vanaf donderdag 30 november op NPO 3.

Vanaf donderdag 30 november om 22.15 uur op NPO 2

Wetenschap havermoutpap is een eclectische potpourri van interessante wetenswaardigheden. Na het zien van dit vierluik zul je net wat gemakkelijker door het leven kunnen banjeren. Iedere week gaat het over het onderwerp dat je het meest aan het hart gaat: jezelf.

Op basis van zuiver wetenschappelijk onderzoek, maar met de nodige dosis humor en relativering, zoekt de jonge psycholoog en presentator Pieter Hulst naar antwoorden op wezenlijke vragen die ons gedrag bepalen. Hoe vergroot je de kans op een petit romance met die prachtige collega? En hoe kom je in aanmerking voor loonsverhoging? De antwoorden op de vragen zijn luchtig van toon maar wel degelijk serieus, in de wetenschap dat alleen wetenschap wetenschappelijk is.

Hoe word je succesvol in de liefde? Hoe kun je anderen beïnvloeden? Hoe kom je van je vooroordelen af? Hoe word je gelukkig? Je ziet het vanaf 30 november 2017 in Wetenschap havermoutpap, een programma van Pieter Hulst en Willem Revis. En natuurlijk werkten er veel anderen aan mee.

advertentie