Beleef Rubens reis langs de oevers van de Yangtze opnieuw. Vaar op de interactieve kaart mee met Ruben en ontdek alle extra's bij de tv-serie.

Ruben Terlou en Maaik Krijgsman maakten zes afleveringen van hun reis langs de oevers van de Yangtze. In elke aflevering leer je China vanuit een andere invalshoek kennen, maar elke keer keer je terug naar het centrale thema: de Chinese Droom. Dromen over een beter leven, die prins(es) op het witte paard, een schonere lucht en toch je eigen auto, een politieke leider die je dromen waar maakt en een droom jezelf te zijn.

Afleveringen →

reis mee met Ruben

Ga mee op reis met Ruben via de interactieve kaart. Langs de rivier op de kaart vind je extra foto's en verhalen, niet-gebruikte scènes uit de montage en leuke feitjes & weetjes bij de tv-afleveringen. Dit project leverde Ruben Terlou de Prijs voor de Vernieuwende Fotojournalistiek op. 

Ga mee op reis →

de muziek bij de serie

Pelle Asselbergs koos de muziek bij de VPRO-reisserie Langs de oevers van de Yangtze. Op veler verzoek maakte hij voor ons ook een speellijst.

Klik hier voor de speellijst →
Alle artikelen

Rubens reis langs de oevers van de Yangtze is in de winkel van de VPRO ook verkrijgbaar op DVD. Nederlands of Engels ondertiteld.

Bestel in de winkel →