hulp gezocht

hulp gezocht

Zomergasten is op zoek naar de mooiste natuur van Nederland

In de uitzending van Zomergasten zijn elk jaar projecties van landschappen te zien. Om deze beelden te maken, is Zomergasten dit jaar op zoek naar de mooiste natuur van Nederland en daar kunt u ons bij helpen.

We zoeken natuur met veel verschillende kleuren, planten en bomen. Daarnaast zijn we op zoek naar nieuwe natuur - natuur waarin een spoor van menselijk ingrijpen te zien is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klaprozen in een berm, bomen op een dak, windmolens aan de horizon of plastic zwanen in een vijver. Het is belangrijk dat de foto de natuur weergeeft zoals die op dit moment is.

Is er bij u in de buurt een prachtig bloemenveld, vlindertuin, vogelgebied, enzovoort? Maak hier dan een foto van en stuur die naar natuurfoto@vpro.nl met nauwkeurige vermelding van de plaats waar u de foto hebt gemaakt. Wellicht ziet u de door u aangedragen natuur terug in Zomergasten. 

Voor de duidelijkheid: de natuurbeelden worden door Urbi et Orbi gedraaid. Uw foto geeft ons een beeld van de natuur, maar wordt niet gebruikt in de uitzending.

advertentie