Ik zag je in de zomer

Bobbie en Maroa

Ik zag je in de zomer

Bobbie en Maroa

Bobbie en Maroa wonen allebei in dezelfde stad. Maar helaas nog wel ver uit elkaar. Ze ontmoetten elkaar tijdens een georganiseerde zomervakantie in Vierhouten, op de Veluwe. En eigenlijk klikte het meteen. Ze hebben de hele week samen doorgebracht, spelend in de grote tuin en heel veel lol in en bij het zwembad. Een doodenge spooktocht sloot hun vakantie af… en toen?

“Gerhardt” heeft zich gebogen over hun vriendschapsverhaal, en heeft het op muziek gezet. Gerhardt speelde in zeer uiteenlopende bands. Hij trad op in auto’s, scheepsruimen en huiskamers, maar ook op poppodia en festivals… en nu in Ik zag je in de zomer.

Dit fragment is onderdeel van

Villa Achterwerk

Iedereen is weer terug op het nest! Vanuit hun sushi-winkel gaan de drie Aziatische vrienden Kai, Miki en Moen weer de meest onverwachte, bizarre, ontroerende en humoristische Villa Achterwerk programma's presenteren. Dit seizoen starten we met nieuwe afleveringen van Proefdier, waarin een kind een dier op proef krijgt. In deze twee weken moet hij aan zijn ouders bewijzen dat hij echt wel in staat is om voor een dier te zorgen. Aan het einde zal blijken of dat gelukt is en het dier dus mag blijven of dat ze afscheid moeten nemen. Ook een nieuwe serie van Ik zag je in de zomer, waarin kinderen vertellen over hun vakantievriendschap. Hun verhaal wordt muzikaal begeleid in een eigen lied, elke week gemaakt door een ander bandje/zanger. En niet te missen: de 'Mooiboys' are here to stay! Justin en Jeffrey geven je hoogstpersoonlijk een kijk in de wereld van de echte mooiboy: tips om op te volgen (of eigenlijk niet...) In elk geval: Wajoo!