Ik zag je in de zomer

Chaim en Mees

Ik zag je in de zomer

Chaim en Mees

Chaim en Mees ontmoetten elkaar op een Franse camping aan de Middellandse Zee vlakbij Spanje.

Al snel trokken ze samen op en speelden ze hele dagen samen op de camping. Dan speelden ze vooral vaak samen met luchtdrukpistolen met schuimrubberen pijltjes…. en daarmee beleefden beiden een groot avontuur.

Dit vakantievrienden verhaal wordt muzikaal begeleid door gitarist en zanger van de band Death Letters: Jordi Ariza Lora.

Dit fragment is onderdeel van

Villa Achterwerk

Iedereen is weer terug op het nest! Vanuit hun sushi-winkel gaan de drie Aziatische vrienden Kai, Miki en Moen weer de meest onverwachte, bizarre, ontroerende en humoristische Villa Achterwerk programma's presenteren. Dit seizoen starten we met nieuwe afleveringen van Proefdier, waarin een kind een dier op proef krijgt. In deze twee weken moet hij aan zijn ouders bewijzen dat hij echt wel in staat is om voor een dier te zorgen. Aan het einde zal blijken of dat gelukt is en het dier dus mag blijven of dat ze afscheid moeten nemen. Ook een nieuwe serie van Ik zag je in de zomer, waarin kinderen vertellen over hun vakantievriendschap. Hun verhaal wordt muzikaal begeleid in een eigen lied, elke week gemaakt door een ander bandje/zanger. En niet te missen: de 'Mooiboys' are here to stay! Justin en Jeffrey geven je hoogstpersoonlijk een kijk in de wereld van de echte mooiboy: tips om op te volgen (of eigenlijk niet...) In elk geval: Wajoo!