Dier vermist: Blacky

Dier vermist: Blacky

Gerrit haalde vier jaar geleden twee jonge katjes op uit Hoorn; Blacky en Guismo. Na een half jaar raakten ze eerst Blacky kwijt, later kwam Guismo niet meer terug. In een park in de buurt werd een zwarte kat gevonden, aangevreten door een vos en daarom niet meer herkenbaar. De familie nam aan dat het om Blacky ging en cremeerde de kat.

Een jaar later belde de dierenambulance met het bericht dat ze een dode kat hadden gevonden, dat zou wel eens de andere kat kunnen zijn...

Dit fragment is onderdeel van

Villa Achterwerk - The Popgroep

Vorige keer zagen we dat Bert echt voor Claire de zwerfster ging en samen met haar en haar wonderhondje gingen zij weg uit het huis. Hoe gaat Suus hier op reageren en kan Donna wel zonder Kereltje? De buurvrouw was helemaal van streek, omdat haar moeder had gebeld om te melden dat zij op visite zou komen. Maar is die moeder van de buurvrouw nou echt zo erg? We gaan het allemaal zien! Verder hebben we in het Villa Achterwerk uur: Zo,jij durft met Willie Wartaal, Dit is mijn ding, Te jong/te oud, Goochem en een nieuw programma Dier vermist. Villa Achterwerk gaat het maken, kijk als je mag iedere zondag!