Villa VPRO

o.a. De patatbalie, Joop Daalmeijer licht museumadvies toe

Villa VPRO

o.a. De patatbalie, Joop Daalmeijer licht museumadvies toe

Joop Daalmeijer licht museumadvies toe
Geestelijke gezondheidszorg straks ver onder de maat
Metropolis: Als je haar maar goed zit in Italië
Politiek panel Het Vragenuur
De patatbalie

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Brandbrief Ned. Ver. Psychiatrie

vanaf 00:02:39

Roxanne Verminnen, bestuurslid van de Nederlandse Vereniging Voor Psychiatrie over de brandbrief die morgen naar de Tweede Kamer gaat.

Metropolis Radio: Haar in Italie

vanaf 00:09:37

In Italië zijn de mannen zo ijdel dat ze zich er zelfs een beetje voor schamen, maar minder ijdel worden ze er niet van, het is nu eenmaal de mode. Een bijdrage van Angelo van Schaik.

Joop Daalmeijer over museumadvies

vanaf 00:15:28

Verplichte samenwerking, makkelijker toegang tot elkaars collecties en meer geld uit de markt en minder uit Den Haag. Zo luidt het advies voor het museumbestel van De Raad voor Cultuur, vanochtend aangeboden aan de minister. Voorzitter Joop Daalmeijer is in de studio.

geen titel

vanaf 00:35:37

Uiteraard gaat het over het ProRail debat dat tegelijk met de uitzending begint. Verder: Heeft de Kamer een nieuwe manier gevonden om met de PVV om te gaan? Het debat over de motie van wantrouwen tegen Jeroen Dijsselbloem was wel heel snel afgelopen en hoe kan het kabinet iets doen aan de jeugdwerkloosheid? Te gast zijn parlementair verslaggevers Lotte Ragut (RTL) en Thijs Niemantsverdriet (NRC) en D66-Kamerlid Steven van Weyenberg.

Het parlement, het spel en de knikkers

vanaf 00:36:05

Het is de ontmoetingsplek voor journalisten en politici in de Tweede Kamer. Tweede Kamerlid Ton Elias (VVD) over de locatie waar het allemaal gebeurt: de patatbalie in de Tweede Kamer. Elias in het parlement, het spel en de knikkers gemaakt door Klaas den Tek.

advertentie