Het Onderwijs

ovt 13 maart 2011

Het Onderwijs

ovt 13 maart 2011

Regelmatig komt de regering met plannen voor verbetering van het onderwijs. Zo werd afgelopen week begonnen met een vorm van prestatiebeloning in het basis- en middelbaar onderwijs voor leraren.
Een gesprek met Jan Blokker jr., zelf leraar geweest, die een pamflet schreef onder de titel ‘Bedrog & Onbenul’ over het onderwijs en de besluitvorming in het verleden.

Dit fragment is onderdeel van

OVT

Een programma over de onvoltooid verleden tijd, met discussies, reportages en ooggetuigenverslagen. M.m.v.: Michal Citroen, Mathijs Deen, Paul van der Gaag, Astrid Nauta, Hans Olink, Jos Palm en Laura Stek. 10.05-11.00: Met de column van de journalist Henk Hofland. 11.00-12.00: 11.25 Het Spoor terug: Mythe Wolf, slot van een tweeluik. De wolf is, dank zij de val van de Muur, bezig aan een comeback in Noordwest-Europa nadat hij anderhalve eeuw geleden werd uitgeroeid. In het Oosten van Duitsland leven weer enkele roedels in het wild. En het is nog slechts een kwestie van tijd dat hij onze oostgrens passeert. Een zoektocht in de wouden van de Lausitz, het Reichswald en de Ardennen naar een roofdier dat de gemoederen al eeuwenlang in beroering brengt. Samenstelling: Hans Olink.