Dmitri Hvorostovsky

Delos Productions 2006

Dmitri Hvorostovsky

Delos Productions 2006

In het fragment zien we Dmitri Hvorostovsky, een Russische bariton die in 1989 met gemak Cardiff Singer of the World won. Hij zingt in St Petersburg Russische liederen met het Moskou Kamerorkest: To Russia With Love.

We zien het laatste nummer voor de toegift: Kak molody my byli (Wat waren we jong) van Alexandra Pakhmutova (muziek) en Nikolai Dobronravov (tekst).

Live concertregistratie. Orkest en Style of Five Folk Ensemble onder leiding van Constantine Orbelian.

Dit fragment is onderdeel van

Zomergasten

Marc-Marie Huijbregts (Tilburg, 1964) is cabaretier, acteur, zanger en presentator. Hij maakte zijn theaterdebuut in Stephen Sondheims musical Company in het Nieuwe de La Mar theater. Na verschillende rollen als acteur en zanger in producties voor televisie en in het theater beleefde Huijbregts zijn doorbraak in 1999 op het Cameretten Festival, waar hij zowel de jury- als de publieks- en de persoonlijkheidprijs in de wacht sleepte. Sindsdien maakte Huijbregts vier soloprogramma's. In 2000 kreeg hij de Pall Mall Exportprijs en zijn tweede show werd bekroond met de VSCD Cabaretprijs 2003. Huijbregts werd bij een groot publiek bekend met verschillende tv-programma's, waaronder Dit was het nieuws (TROS), Dolce Vita (KRO), Barend en Van Dorp (RTL), Wie is de mol (2005, AVRO) en Marc-Marie in 't Wild (2009, NCRV). Sinds 2006 speelt Huijbregts in de KRO-serie 't Schaep met de 5 Pooten de rol van Lukas Blijdschap; ook is hij vaste tafelheer op vrijdagavond in De Wereld Draait Door (VARA). Komend voorjaar speelt Huijbregts in Duizend en één Nacht van Het Zuidelijk Toneel.