Victoria Wood - As seen on TV

BBC 1985 en 1987

Victoria Wood - As seen on TV

BBC 1985 en 1987

Twee fragmenten uit Acorn Antiques, een parodie op een soap opera, die een regelmatig terugkerend onderdeel was in de komische Britse serie Victoria Wood As Seen On TV.

Victoria Wood schreef en acteerde in de serie, maar de glansrol was voor Julie Walters (uit Educating Rita), die de oudere tea lady Mrs Overall speelde. Eerst toont Huijbregts een fragment uit de soap met Miss Babs (Celia Imrie), Miss Berta (Victoria Wood) en Mrs Overall (Walters), en vervolgens een fragment uit de parodie op een making of, met Julie Walters en ‘Acorn antiques’ much feared producer’ Marion Clune (Maggie Steed).

Dit fragment is onderdeel van

Zomergasten

Marc-Marie Huijbregts (Tilburg, 1964) is cabaretier, acteur, zanger en presentator. Hij maakte zijn theaterdebuut in Stephen Sondheims musical Company in het Nieuwe de La Mar theater. Na verschillende rollen als acteur en zanger in producties voor televisie en in het theater beleefde Huijbregts zijn doorbraak in 1999 op het Cameretten Festival, waar hij zowel de jury- als de publieks- en de persoonlijkheidprijs in de wacht sleepte. Sindsdien maakte Huijbregts vier soloprogramma's. In 2000 kreeg hij de Pall Mall Exportprijs en zijn tweede show werd bekroond met de VSCD Cabaretprijs 2003. Huijbregts werd bij een groot publiek bekend met verschillende tv-programma's, waaronder Dit was het nieuws (TROS), Dolce Vita (KRO), Barend en Van Dorp (RTL), Wie is de mol (2005, AVRO) en Marc-Marie in 't Wild (2009, NCRV). Sinds 2006 speelt Huijbregts in de KRO-serie 't Schaep met de 5 Pooten de rol van Lukas Blijdschap; ook is hij vaste tafelheer op vrijdagavond in De Wereld Draait Door (VARA). Komend voorjaar speelt Huijbregts in Duizend en één Nacht van Het Zuidelijk Toneel.