Argos

Het debat over de Joint Strike Fighter

Argos

Het debat over de Joint Strike Fighter

Doorgaan met de JSF
Met de aanschaf van twee JSF-testvliegtuigen is er weer een stap gezet naar volle Nederlandse medewerking aan de ontwikkeling en eventuele aankoop van deze gevechtsvliegtuigen. De kosten stijgen echter ook, meer dan verwacht. Voor het kabinet is de JSF nog steeds een splijtzwam, omdat de PvdA in haar verkiezingsprogramma nog zei dat Nederland uit het JSF-project zou moeten stappen.
In Argos/Supplement een debat over de Nederlandse rol bij de ontwikkeling van de Joint Strike Fighter met onder meer : Mariko Peters, tweede kamerlid Groen Links en Frank Slijper, wapenhandeldeskundige werkzaam voor de Campagne tegen Wapenhandel

Anker is pleiten
Hoogste tijd voor onze rubriek over prangende kwesties in de juridische wereld, hoogste tijd dus voor Anker is pleiten. Elles de Bruin praat onze vaste medewerker, strafrecht-advocaat Willem Anker.

Horen en Zien
Wekelijks maken we op dit tijdstip plaats voor cultuur. In onze rubriek Horen & Zien besteden we de ene week aandacht aan beeldende kunst, de andere aan popmuziek of – zoals deze week – aan film. Daarvoor is hier te gast onze vaste filmmedewerker Saskia Legein. Elles de Bruin praat met haar.

advertentie