Argos

Verziekt binnenmilieu in woonhuizen

Argos

Verziekt binnenmilieu in woonhuizen

Verziekt binnenmilieu in woonhuizen (herhaling)
Gisteren werd bekend dat de inwoners van de Amersfoortse wijk Vathorst naar de rechter stappen omdat ze ziek worden van het ventilatiesysteem in hun huis. Maar ze zijn niet de enigen die ziek worden van hun eigen woonhuis. In november 2007 maakte Argos een onderzoek openbaar waaruit duidelijk bleek dat veel woonhuizen voor klachten kunnen zorgen. Argos over hoofdpijn, stramheid en verstopte neuzen.

Iraanse studenten mogen niet worden uitgesloten van bepaalde studies. Dat vindt een aantal Nederlandse rechtsgeleerden. Begin juli besloot het kabinet dat Iraniërs bepaalde studies niet mogen doen om te voorkomen dat Iran de beschikking krijgt over gevoelige nucleaire informatie. We praten er over met volkenrechtkundige Bibi Ginkel, verbonden aan het instituut Clingendael, een Iraanse studente en, onder voorbehoud, VVD-Kamerlid Henk Kamp.

Volgens recent onderzoek is 85% van onze gezelschapsdieren depressief. Dat zijn schokkende cijfers. In maart zonden wij een vierdelige reportageserie uit, geheel gewijd aan het huisdier. Op veler verzoek wordt deze serie nu herhaald. Vandaag deel 3 van ‘het gelukkige huisdier’, dat gaat over Dicky, de rottweiler met een moeilijke jeugd.