De avonden

De avonden

HET EERSTE UUR

Gesproken uitzicht van J. Perkin, songwriter in Utrecht

Het détail.
Vakmensen vertellen over finesses in hun werk. Ditmaal spreekt Marten Minkema met kunstenares Wim Hardeman die fotografie en schilderkunst vermengt door middel van ‘tintografie’. Wat is dat? En: waarom is al haar werk zo donker en duister? Hardeman probeert antwoord te geven in de Amsterdamse Melkweg, waar ze exposeert onder de titel: 'Das Gruselkabinett'.

Onder woorden. Korte verhalen uit 'Het Wel en Wee', de pas verschenen bundel van Armando. Annette den Heijer praat met Armando over uitzicht, stilte en afwezigheid van muziek.

HET TWEEDE UUR

Arnon Grunberg vanuit New York .

Wim Brands interviewt de schrijver David Bezmozgis over zijn nieuw verschenen boek Natasha, uitgegeven door de Bezige bij en vertaald door Albert Witteveen.
Zie ook de VPRO gids blz. 20

Armeno Alberts bericht over de wondere wereld van de geluidskunst, het electro akoestische panorama, de ars acustica en andere klinkende curiosa. No Radio en Dames en Heren van en door Frederic le Junter & Pierre Berthet van de CD Berthet-le Junter op het label van d'Oeuvre nr. 9407.

HET DERDE UUR

Nihil supernaturale. Een verhaal over de mysterieuze invloed van het Vaticaan op de moderne ongelovige mens. Opgetekend door Hans Molenaar.

Muzikale verhalen door Roel Bentz v.d. Berg over 'Tyrone Davis , de onlangs overleden koning van de romantische Chicago-soul.'

De eerste bladzij. Eerste pagina van " Belgen doen het beter " van Noor Huijboom & Jorrit de Jong. Uitgeverij Meulenhoff/Manteau

advertentie