Ekkel Horizontaal

Ekkel Horizontaal

Ekkel Horizontaal
29-10-1992


Uitzending van het programma Ekkel Horizontaal, gepresenteerd door Daan en Willem Ekkel, rechtstreeks vanuit Café de Kroon op het Rembrandtplein.

Met:
- Live muziek van Black Sheep, Met Han van Eijk zang, Erwin van Ligten gitaar, Michael Peet bas, Manfred van Nieuwpoort piano en Gus Genser drums.
- Rubriek ‘Daans Dagschotel’, met o.a. een telefoongesprek met Pier Haagsma, hoofd afdeling
inkoop aardappelen, groenten en fruit van een grote Nederlandse supermarktketen;
Daan leest recept met commentaar van Willem.
– rubriek ‘Het gesprek van de dag’, met een interview met Bierte Hoekstra, woordvoerster in de publiciteitscampagne voor het vrouwencondoom. Hoekstra licht het gebruik van het condoom toe aan de hand van een demonstratie. Telefonische interruptie van een woordvoerster van de belangenvereniging van prostituees, de 'Rode draad', die niet enthousiast is over het gebruik van het vrouwencondoom binnen haar beroepsgroep.
- de rubriek ‘Willem wil rijk worden’, met directeur Han van Laanen van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen;
- de rubriek ‘Cultuur’, met een interview met journalist Ischa meijer over zijn stuk `Deze kant op dames`, uitgevoerd door het Willem Breuker Kollektief en Loes Luca. .
– ‘De Gebroeders Ui, vervolgverhaal voor het slapengaan, geschreven door Rogier Proper en Martin Bril en voorgedragen door Daan en Willem Ekkel.

Programma niet beluisterd; gegevens zijn afkomstig uit logboek.

advertentie