Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 21 december 1984, met om:

07.14 uur Henk van Hoorn in gesprek met CDA-Tweede Kamerlid Joep de Boer over de stemmingen in de Kamer van de moties van afkeuring tegen de minister van Economische Zaken Gijs van Aardenne inzake de RSV-affaire.
07.20 uur telefonisch interview van Ger Jochems met brandweercommandant Marinus Post in Harderwijk, die een toelichting geeft over de kwestie van het wel of niet baard dragen bij de brandweer.
07.25 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.37 uur memo door Cor Galis.
07.40 uur rubriek 'Ochtendbladen' waarin het nieuws uit de ochtendkranten wordt doorgenomen door Ronald van den Boogaard.
07.45 uur Henk van Hoorn bespreekt de nieuwe plannen van de Sociale Dienst in Rotterdam. Aansluitend een reportage van Peter van Ingen over het Gemeentelijk Energie Bedrijf (GEB) in Amsterdam. Vervolgens een telefonisch interview van Henk van Hoorn met Peter Laman, directeur van de Sociale Dienst te Rotterdam.
08.16 uur Henk van Hoorn in gesprek met twee personen van de Rijkswaterstaat over de toestand van de Nederlandse wegen.
08.25 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie