Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 15 februari 1985, met om:

07.14 uur Henk van Hoorn in gesprek met Paul van der Gaag rechtstreeks vanuit Beilen over het afgekondigde 'leunverbod' in deze gemeente.
07.25 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.37 uur memo door Cor Galis.
07.40 uur reportage van Peter Flik over het Strategic Defense Initiative (SDI), het streven van president Ronald Reagan van de Verenigde Staten om te komen tot een raketschild in de ruimte, waarbij ballistische raketten van de Sovjet-Unie buiten de dampkring vernietigd kunnen worden. Door het futuristische karakter wordt het project ook wel 'Star Wars' genoemd, naar de zesdelige Star Wars filmsaga.
07.45 uur voorbeschouwing van John Jansen van Galen en Djoeke Veeninga van de reportage die zij maakte over haar bezoek aan de Nederlandse Antillen. Zie de middaguitzending van rubriek 'NL Buitenland'.
08.16 uur Henk van Hoorn telefonisch in gesprek met VVD-Tweede Kamerlid S. van Heemskerck Pillis-Duvekot over staatsprijzen.
8.20 uur Henk van Hoorn nogmaals in gesprek met Paul van der Gaag rechtstreeks vanuit Beilen over het afgekondigde 'leunverbod' in deze gemeente.
08.24 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie