Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 1 maart 1985, met om:

07.14 uur Ronald van den Boogaard telefonisch in gesprek met mr. Germ Kemper (Lex Dura) over de kwestie van een vrouw die werd ontslagen wegens een relatie op haar werk bij de Groningse firma Seatrade.
07.25 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.37 uur memo door Cor Galis.
07.40 uur Ronald van den Boogaard bespreekt de kwestie van de omstreden toekomstige inpoldering van de Markerwaard telefonisch met het Tweede Kamerlid Rie de Boois van de PvdA en met een woordvoerder van de Evert Vermeer Stichting.
07.57 uur column van Ronald van den Boogaard over het cellentekort in Nederland en de heikele positie van de minister van Economische Zaken Gijs van Aardenne in de RSV-affaire.
08.16 uur in rubriek 'NL Buitenland' een reportage van Rob de Lange over Jenny Gomez een vertegenwoordigster van de CODUPU, de jongeren-commissie voor de verdediging van de rechten van de mens in Chili en over Chileense jongeren van de Codega, een jongerenorganisatie in Chili.
08.24 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie