Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 5 april 1985, met om:

07.14 uur telefonisch gesprek van Ronald van den Boogaard met Stan van Houcke over de verkeersleiders van Schiphol die zouden gaan staken.
07.20 uur telefonisch interview van Ger Jochems met landelijk aids coördinator Jan van Wijngaarden over de vraag of aidspatiënten behandeld moeten worden door de tandarts.
07.25 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.37 uur memo door Cor Galis.
07.40 uur Rudolf Cremer in gesprek met VVD-Eerste Kamerlid Molly Geertsema over de gevaren en problematiek van radioactief afval en de opslag ervan. Aansluitend Jan Chris de Boer in gesprek met gedeputeerde Roel Vos (PvdA) van de provincie Groningen over dezelfde kwestie.
08.10 uur in rubriek 'NL Buitenland' een reportage van Fieneke Diamand over de toekenning van een prijs voor Artsen zonder Grenzen met daarin ook een gesprek met medeoprichter en voorzitter Jacques de Milliano.
08.24 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie