Woord_uur5_10mei2014

Woord_uur5_10mei2014

Woord presenteert u een nacht vol verhalen over nachtwerk – en andere nachtelijke activiteiten. De bestuurder van de nachtbus, de sterrenkundige, de drukkers en verslaggevers van de krant, de slapelozen en de liefhebbers van nachtelijk natuurleven; ze komen allemaal voorbij. Presentator Maarten Westerveen blijft er de hele nacht voor op, alsook zijn nijvere technicus. Vannacht dus: tussen 2.00 en 7.00 uur op Radio 1.
In dit vijfde uur: gaan slapelozen heel creatief om met de dromen die ze wakker houden, hoort u wat vleermuizen ’s nachts zoal – met elkaar – uitspoken en laat Woord het speciaal voor Woord.nl gemaakte hoorspel De codex Sverdlovsk horen. 

Dit fragment is onderdeel van

Woord uur 5

Nachtwerk in - en door - Woord: uur 5 Woord presenteert u een nacht vol verhalen over nachtwerk – en andere nachtelijke activiteiten. De bestuurder van de nachtbus, de sterrenkundige, de drukkers en verslaggevers van de krant, de slapelozen en de liefhebbers van nachtelijk natuurleven; ze komen allemaal voorbij. Presentator Maarten Westerveen blijft er de hele nacht voor op, alsook zijn nijvere technicus. Vannacht dus: tussen 2.00 en 7.00 uur op Radio 1. In dit vijfde uur: gaan slapelozen heel creatief om met de dromen die ze wakker houden, hoort u wat vleermuizen ’s nachts zoal – met elkaar – uitspoken en laat Woord het speciaal voor Woord.nl gemaakte hoorspel De codex Sverdlovsk horen. 

advertentie