Woord_uur1_10mei2014

Woord_uur1_10mei2014

Woord presenteert u een nacht vol verhalen over nachtwerk – en andere nachtelijke activiteiten. De bestuurder van de nachtbus, de sterrenkundige, de drukkers en verslaggevers van de krant, de slapelozen en de liefhebbers van nachtelijk natuurleven; ze komen allemaal voorbij. Presentator Maarten Westerveen blijft er de hele nacht voor op, alsook zijn nijvere technicus. Vannacht dus: tussen 2.00 en 7.00 uur op Radio 1.
In dit eerste uur: hoort u hoe het Algemeen Dagblad toch voor een goed deel ’s nachts wordt gemaakt, door razende reporters en mopperende distributeurs. Alsook: kinderen die vertellen hoe anders alles is in het donker.

Dit fragment is onderdeel van

Woord uur 1

Nachtwerk in - en door - Woord: uur 1 Woord presenteert u een nacht vol verhalen over nachtwerk – en andere nachtelijke activiteiten. De bestuurder van de nachtbus, de sterrenkundige, de drukkers en verslaggevers van de krant, de slapelozen en de liefhebbers van nachtelijk natuurleven; ze komen allemaal voorbij. Presentator Maarten Westerveen blijft er de hele nacht voor op, alsook zijn nijvere technicus. Vannacht dus: tussen 2.00 en 7.00 uur op Radio 1. In dit eerste uur: hoort u hoe het Algemeen Dagblad toch voor een goed deel ’s nachts wordt gemaakt, door razende reporters en mopperende distributeurs. Alsook: kinderen die vertellen hoe anders alles is in het donker.

advertentie