Café Europa!

Café Europa!

In aanloop naar de verkiezingen van het Europees Parlement organiseren Bureau Buitenland en NRC samen drie speciale thema avonden in het NRC Café in Amsterdam. Onder leiding van presentator Chris Kijne worden daarin niet partijprogramma’s, maar fundamentele Europese issues bediscussieerd.
Europa als economische gemeenschap is het derde en laatste thema van het café op dinsdagavond 13 mei. De interne markt heeft welvaart gebracht, maar is de EU niet teveel van het bedrijfsleven geworden en te weinig van burgers? Kan het nog anders of zijn we met de euro in een fuik gezwommen? Waar staat Europa na vijf jaar crisis?
Te gast zijn:
-Jeroen Dijsselbloem, minister van Financiën en voorzitter van de eurogroep-Saskia Dekkers, Europa-correspondent voor Nieuwsuur -Daan Ballegeer, financieel journalist -Caroline de Gruyter, Europa-correspondent voor NRC Handelsblad En: live muziek van chansonnière Katell.
 

Dit fragment is onderdeel van

Bureau Buitenland

Café Europa: Europa als economische gemeenschap. Met: Jeroen Dijsselbloem, minister van Financiën en voorzitter van de eurogroep-Saskia Dekkers, Europa-correspondent voor Nieuwsuur -Daan Ballegeer, financieel journalist -Caroline de Gruyter, Europa-correspondent voor NRC Handelsblad En: live muziek van chansonnière Katell.  

advertentie