Boeken

Boeken

Literair programma, met achtereenvolgens:

Continuïteit + trailer programma 3'03" band

- De nieuwsrubriek van Anton de Goede
De nieuwsrubriek van Anton de Goede, met deze week:
- Een gesprek met Jules Deelder over het door hem geschreven stripboek 'Prof. Hillarius', uitg. De Lijn.
- De presentatie van 'de geschiedenis van de Russische literatuur', het magnum opus van Karel van het Reve. Inleiding door Wouter van Oorschot en de reactie van Karel van het Reve.
-Anton de Goede leest een brief uit de bundel van Gerard van het Reve 'Brieven aan een geschoolde arbeider'. Deze bundel verschijnt binnenkort bij uitg. Veen, Utrecht. De brief die voorgelezen wordt is gericht aan Gerard's broer Karel van het Reve.
- Een nieuwtje van Vers voor de Pers : de verkoopleider van Querido en de AP, Peter van Gorsel, wordt direkteur van Penguin bv Nederland. Een gesprek met Peter van Gorsel en een reactie van Martin Ros.
- Een gesprek met Thomas Rap over het verdwijnen van Elsevier Manteau. Manteau gaat verder onder de imprint van Thomas Rap. 27'45" band

- Nelly Heykamp
Fragment gelezen door Astrid Nauta uit de verhalenbundel van Nelly Heykamp 'De stenenzoeker', uitg. de Arbeiderspers, Amsterdam. 3'56" band.
Recensie van Annie van den Oever over 'De stenenzoeker' van Nelly Heykamp. 5'24"
Recensie van Emma Brunt over 'De stenenzoeker' van Nelly Heykamp. 5'l5"

Ster + Nieuws

- Adriaan van Dis in New York
Boudewijn Büch op bezoek bij Adriaan van Dis in New York. Samen wandelen ze door New York. Wat doet Adriaan in New York en wat trekt hem aan? 53'38"

advertentie