Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-08.30 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 27 september 1985, met om:

07.14 uur telefonisch interview van Henk van Hoorn met Dick Hamaker over het declaratiegedrag van ziekenfondsbestuurders.
07.20 uur telefonisch interview van Henk van Hoorn met de voorzitter van de Hout- en Bouwbond CNV Dilo van Commenée over de vraag of hij al dan niet gedwongen moet vertrekken bij deze werknemersorganisatie.
07.25 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.37 uur memo door Cor Galis.
07.40 uur reportage van Peter Flik over de beveiligingsbeurs.
07.47 uur Philippe Scheltema in gesprek met defensiewoordvoerder Joep de Boer van het CDA over het standpunt van zijn partij in de kwestie van de kruisraketten.
08.13 uur in rubriek 'NL Buitenland' een interview van Roel van Broekhoven met schipper Wim Vergouw van de Linja (het zeiljacht waarvan af tijdens de zomermaanden juli en augustus Het Gebouw werd uitgezonden) over een recente schietpartij in de havenstad Larnaca. Vervolgens Roel van Broekhoven in gesprek met de op Cyprus woonachtige journaliste Hettie Luberding die deze zaak op de voet volgt.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie